Broazinha1
xperience theater parrotia-nw2
Broazinha2

Roosendaal Zingt Proeftuin

Datum: zondag 10 september 2017
Tijden:  vanaf 14.30 uur
Plaats:  Xperience Theater in Parrotia
Entree: gratis

 

Bekijk hier het fotoalbum en de
video afspeellijst van de voorrondes
van Roosendaal Zingt Proeftuin in
het Xperience Theater in Parrotia

Roosendaal Zingt Proeftuin

Dat ons stadje en omgeving barst van het muzikale talent is voor veel mensen bekend. Stichting Roosendaal Zingt geeft deze talenten graag de kans zich nog verder te verbeteren. Hiervoor is Proeftuin ontwikkeld, een evenement met als doelstelling: het zoeken, stimuleren en promoten van muzikaal talent.

Voorrondes

Op zaterdag 1 juli vonden de voorrondes plaats van Roosendaal Zingt Proeftuin in het Xperience Theater in Parrotia. Zes talenten lieten zich van hun muzikale kant zien voor onze professionele vakjury. Uiteindelijk behaalden Adyra, Lisa en Judy de drie finaleplaatsen.

Vakjury

De talenten werden beoordeeld door een professionele vakjury, bestaande uit Joosje Jochems, Pieter van Bogaert en Pieter van Oosterhout.

Finale

Op zondag 10 september vindt de finale plaats in het Xperience Theater in Parrotia waar weer volop geproefd kan worden van muzikaal talent. Onze finalisten Adyra, Lisa en Judy zingen alle drie een aantal nummers, waarna er door de jury een winnares wordt gekozen.

De winnares krijgt de kans om haar talent verder te ontwikkelen met masterclasses door professionals, optredens op verschillende podia en het maken van een cd opname.

Muzikaal intermezzo

Naast de muzikale verrassingen van onze finalisten, kunnen bezoekers ook genieten van een speciaal optreden van de band Broazinha. Deze band bestaat uit Debora Meier en James van de Water en maakt Kaapverdische, Portugese en Braziliaanse muziek.

 

Contactgegevens

Contactpersoon: Paul van den Berg
Telefoon: 06 44 62 29 92
E-mail: rsdzingt@gmail.com

Fotografie op de website is verzorgd door: Jos van Eekelen, Sophie Piessens, Jaap Lageweg, Wisa Bartels, Hans van Damme, Joost van Mosselveld en Dré van Eekelen.

© 2018 | Stichting Roosendaal Zingt