Coverband_STOOT
RZ 2010-8 - Fotograaf Wisa Bartels
Onze muziekevenementen_zomer3

Roosendaal Zingt Zomer

Datum: zondag 11 juni 2017
Tijden: 12.00 - 19.00 uur
Plaats: De Nieuwe Markt
Entree: gratis

Programma

12.00 uur: Ivy Linn & The Left Hand Gamblers
13.00 uur: Billy's Acoustic
13.45 uur: Los Perdidos (Remko & Friends)
14.45 uur: Billy's Acoustic
15.15 uur: Officiële opening Nieuwe Markt
15.30 uur: Roosendaal Zingt *
19.00 uur: Einde Roosendaal Zingt

* Onder muzikale begeleiding van STOOT!,
met bijdragen van Haroun & Carmen Hack,
Frank Roks, Joost van Ekeren en Dansplein

Roosendaal Zingt Zomer

Wat in 2004 op de Oude Markt ooit begon als een meezingexperiment is anno 2017 uitgegroeid tot een meezingevenement waar duizenden liefhebbers uit de regio op af komen. Meezingplezier voor jong en oud!

Met een team van enthousiaste vrijwilligers probeert Roosendaal Zingt dit meezingfestijn elk jaar weer toegankelijk en aantrekkelijk te maken voor jong en oud. In 2016 kozen we voor een vernieuwende invulling en wijziging van de locatie. Onder de noemer 'Muzikale Proeverij' werd dit evenement in het Vrouwenhof door velen bezocht. Toch waren er ook kritische noten waar het team serieus mee aan de slag is gegaan. We willen tenslotte ons publiek graag behouden en iedere keer opnieuw een geweldig meezingevenement organiseren.

Vertrouwde opzet, nieuw jasje, nieuwe locatie

Dit jaar vindt Roosendaal Zingt Zomer plaats op zondag 11 juni. Het publiek kan weer volop meezingen met oude en nieuwe meezingnummers. Niet met een muziekband, maar live onder muzikale begeleiding van de geweldige coverband STOOT.

In de afgelopen periode is de Nieuwe Markt helemaal aangepakt en geschikt gemaakt voor evenementen. Roosendaal Zingt verzorgt de aftrap met Roosendaal Zingt Zomer. Het wordt ongetwijfeld als vanouds weer een oer-gezellige meezingmiddag!

Kom jij ook meezingen?

Reden genoeg om zondag 11 juni vrij te houden voor Roosendaal Zingt. Want zonder publiek geen evenement natuurlijk! Ben jij erbij?

Contactgegevens

Stichting Roosendaal Zingt
Contactpersoon: Eric Hopstaken
Telefoon: 06 37 15 52 49
E-mail: info@roosendaalzingt.nl

Fotografie op de website is verzorgd door: Jos van Eekelen, Sophie Piessens, Jaap Lageweg, Wisa Bartels, Hans van Damme, Joost van Mosselveld en Dré van Eekelen.

© 2018 | Stichting Roosendaal Zingt